Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
...élen a daganatos gyermekekért
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: 06-30-643-1760
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Tovább a daganatos.hu oldalra!

Hogyan támogathat az adó 1% felajánlásával?

Adó 1% felajánlás Magánszemélyként Céges felajánlások

Rendelkező nyilatkozat letöltése

Adó 1% nyilatkozat (pdf) Adó 1% nyilatkozat (doc)

Adó 1% Daganatos Gyerekeknek

Legyen részese Ön is sikereinknek, támogassa alapítványunkat adó 1% felajánlásával!

A Daganatos.hu alapítvány több, mint 10 éve áll a daganatos, leukémiás beteg gyermekek, és családjaik szolgálatában. Sajnos sok esetben tapasztaljuk, hogy hiába van meg a segítő szándék, ha az adott alapítvány a megfelelő tőke hiányában nem képes megvalósítani a kitűzött célokat.

Az alapítvány kuratóriumának tagjaiban, és törekvéseinket támogató embertársainkban közös az, hogy mindannyian érdemben teszünk a hazai daganatos, leukémiás,beteg gyermekek gyógyulása, felépülése, és életminőségük javítása érdekében.

Alapítványunk főként a daganatos, leukémiás gyermekek családjának nyújtott anyagi támogatást. A betegséggel érintett családokat megviseli anyagilag a hosszan tartó kórházi kezelés, nem ritka, hogy az egyik szülő elveszíti az állását, mert hónapokat tölt a gyermeke mellett. Ezekben az élethelyzetekben nagy szükség van a segítségnyújtó civil szervezetekre.

Az adó 1% ból származó bevételeknek köszönhetően lehetőségünk nyílt a családok támogatása mellett a gyermekkori daganatos betegségek megelőzésére, diagnosztizálására alkalmas kutatásokat finanszírozni, gyermekonkológiai- hematológiai osztályokat támogatni, illetve öt család befogadására alkalmas balatoni rehabilitációs ház építésébe kezdeni.

Eddigi, és leendő támogatásukat, adó 1% felajánlásukat köszönöm!

Bornemissza Tamás
Daganatos.hu Alapítvány kuratórium elnök