Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
...élen a daganatos gyermekekért
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
14100488-83842149-13000003
Telefonszám: +36-1-7829686
E-mail cím: info@daganatos.hu
Tovább a daganatos.hu oldalra!

Hogyan támogathat az adó 1% felajánlásával?

Adó 1% felajánlás Magánszemélyként Céges felajánlások

Rendelkező nyilatkozat letöltése

Adó 1% nyilatkozat (pdf) Adó 1% nyilatkozat (doc)

A legtöbb adó 1% felajánlás 2010-ben A legtöbb adó 1% felajánlás 2011-ben A legtöbb adó 1% felajánlás 2012-ben

Hírek

Jótékony gokartozás

Jótékony gokartozás A Karting Promotion gokart pályáján együtt rótták a köröket a beteg gyerekek, testvéreik és az olimpikonok, paralimpikonok, élsportolók. Az október 13-ai jótékonysági délutánon összesen 12 család vett részt, legtöbbjük vidékről érkezett Budapestre, több órát utaztak, csak azért, hogy a sokáig négy fal közé zárt, beteg gyerekek jól érezhessék magukat.

Nem csak az önfeledt gokartozással csaltak mosolyt a gyerekek arcára. A kung-fu bemutató mellett csodájára jártak Csirmaz Brúnó versenyautójának, lelkesen fotózkodtak a sportolókkal és nagyon büszkén álltak a dobogóra az időmérő végén. A támogatóknak köszönhetően igazán értékes ajándékokat kaptak a sportolók és a családok is, senki sem távozott üres kézzel.

Az ajándékcsomagok mellett pedig a verseny legjobbjai értékes nyereményeket vihettek haza. Napszemüvegeket, mobiltelefonokat és a családi hétvégére szóló utalványt osztottak ki a szervezők a nyertesek között.

A kisebb gyerekeknek lelkesen segítettek a pályán a sportolók. A jótékonysági délutánon részt vettek: Tóth Dávid, Paumann Dániel és Kulifai Tamás olimpikonok, Dani Gyöngyi, Juhász Veronika, Krajnyák Zsuzsa, Szabó Nikolett paralimpikonok, Csirmasz Brúnó, a rallycross legifjabb reménysége, Sinka Zsolt erőművész, valamint Kovács László és Fekete Tamás kung-fu bajnokok is.

A rendezvény házigazdája az egykori rally-s, Répa Kata volt. A beteg gyerekek szülei igazi, feledhetetlen élménynek nevezték a Karting Promotion, a Sports Fun Club, a Mobilbirodalom.hu és a Daganatos.hu Alapítvány szervezésében rendezett jótékonysági gokart-délutánt.

Adó 1% - daganatos gyermekek támogatása gokartozással
Visszalépés