Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
...élen a daganatos gyermekekért
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
14100488-83842149-13000003
Telefonszám: +36-1-7829686
E-mail cím: info@daganatos.hu
Tovább a daganatos.hu oldalra!

Hogyan támogathat az adó 1% felajánlásával?

Adó 1% felajánlás Magánszemélyként Céges felajánlások

Rendelkező nyilatkozat letöltése

Adó 1% nyilatkozat (pdf) Adó 1% nyilatkozat (doc)

A legtöbb adó 1% felajánlás 2010-ben A legtöbb adó 1% felajánlás 2011-ben A legtöbb adó 1% felajánlás 2012-ben

Hírek

Pénzre van szüksége a daganatos gyerekeknek

Pénzre van szüksége a daganatos gyerekeknek A szervezet arra kereste a választ, hogy hogyan tud hatékonyan segíteni azokon az eleve szegény családokon, ahol a gyermek daganatos megbetegedése még nagyobb terhet ró a szülőkre.

Az alapítvány az általa támogatott családokat kérdezte meg, hisz ki is tudhatná jobban, hogy mire van a legnagyobb szüksége, mint maga az érintett? A válaszadók 91%-a a közvetlen anyagi juttatást tartotta a legfőbb segítségnek, a többiek a tárgyi és egyéb támogatást is fontosnak nevezte.

A felmérésben olyan kérdések is szerepeltek, amelyek a pszichés, mentális segítségre vonatkozott. Ebből kiderült, hogy a bajba jutott családok nagyon fontosnak tartják a daganatos.hu oldalon található történeteket, sokan ebből merítenek erőt a küzdelemhez. Sőt a családok több mint fele akár pszichológus segítségét is kérné a nehéz helyzet feldolgozásához, ha módjában állna.

A megkérdezett családok 87 %-a csak a Daganatos.hu Alapítványtól kapott anyagi segítséget, de néhányan más civil szervezettől is kaptak már támogatást.

A pénzbelik juttatásra a legtöbb esetben azonnal szükség van, hisz annál nagyobb esélye van egy daganatos gyermeknek a túlélésre és a gyógyulásra, minél gyorsabban érkezik a segítség.Visszalépés