Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
...élen a daganatos gyermekekért
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
14100488-83842149-13000003
Telefonszám: +36-1-7829686
E-mail cím: info@daganatos.hu
Tovább a daganatos.hu oldalra!

Hogyan támogathat az adó 1% felajánlásával?

Adó 1% felajánlás Magánszemélyként Céges felajánlások

Rendelkező nyilatkozat letöltése

Adó 1% nyilatkozat (pdf) Adó 1% nyilatkozat (doc)

A legtöbb adó 1% felajánlás 2010-ben A legtöbb adó 1% felajánlás 2011-ben A legtöbb adó 1% felajánlás 2012-ben

Hírek

Heim Pál gyermekkórház gyermekonkológiai részlegének támogatása

Heim Pál gyermekkórház gyermekonkológiai részlegének támogatása Az alapítvány egy korszerű digitális képalkotó és archiváló rendszer kiépítésével támogatta a Heim Pál gyermekkórház gyermekonkológiai részlegét. A csúcsminőségű rendszer nagymértékben segíti a kórház gyermek daganat diagnosztikai központjának működését.

A vizsgálatokon áteső daganatos gyermekek nevében köszönetet mondunk minden támogatónknak, akik az adó 1% ukat alapítványunknak ajánlották, melyből megvásárolhattuk a kórháznak ezt a csúcstechnológiás digitális képalkotó és archiváló rendszert.

Az eszköz segítségével a daganatos gyermekekről készülő röntgen, CT ,ultrahang... stb. vizsgálatok eredményét már digitális formában, profi minőségben jeleníthetik meg.

A gyermek kórház 10 éve tervezi ennek az elengedhetetlen fejlesztésnek a megvalósítását, ami sajnos anyagi forrásaik hiányában mindeddig nem tudtak megvalósítani.

Az alapítvány részére eljuttatott adó 1% -ból most ez megvalósulhatott. A rendszer teljes átadására 2011. március 31-ig került sor. A rendszernek köszönhetően a vizsgálatokat, akár 10 év múlva is vissza tudja nézni egy szakorvos anélkül, hogy annak minősége romlana.

A rendszer további nagy előnye, hogy képes fogadni a későbbiekben megvásárlásra kelülő MR, röntgen, vagy bármely más típusú vizsgáló eszközöket, valamint a vizsgálat digitális képeit akár 1 notebookon, vagy asztali számítógépen is meg lehet jeleníteni.

Nagy boldogsággal tölt el, hogy a mi igyekezetünk, és az Önök adó 1% ezzel a csúcstechnológiás eszközzel szolgálja ebben a formában a daganatos, leukémiás beteg gyermekek felépülését.Visszalépés