Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
...élen a daganatos gyermekekért
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
14100488-83842149-13000003
Telefonszám: +36-1-7829686
E-mail cím: info@daganatos.hu
Tovább a daganatos.hu oldalra!

Hogyan támogathat az adó 1% felajánlásával?

Adó 1% felajánlás Magánszemélyként Céges felajánlások

Rendelkező nyilatkozat letöltése

Adó 1% nyilatkozat (pdf) Adó 1% nyilatkozat (doc)

A legtöbb adó 1% felajánlás 2010-ben A legtöbb adó 1% felajánlás 2011-ben A legtöbb adó 1% felajánlás 2012-ben

Hírek

Új kórtermek a Madarász utcai Gyermekkórházban

Új kórtermek a Madarász utcai Gyermekkórházban A Daganatos.hu Alapítvány a felújítás utolsó ütemét vállalta fel, ez jelentette az új kórtermek kialakítását. Ehhez 6.000.000,- forinttal járult hozzá a szervezet. A Madarász utcai Gyermekkórházban operálják, ápolják és kezelik a daganatos gyermekeket, ezért is vállalt szerepet a Daganatos.hu Alapítvány a sebészet fejlesztésében.

Az átalakítás nem csak az új kórtermeket érintette. A régi konyha helyén két új helyiséget alakítottak ki, egy teakonyhát és egy korszerű, minden szükséges eszközzel felszerelt kezelőt. Emellett pedig a műtőt is fejlesztették, ott egy tartózkodót alakítottak ki.

A munkálatokra nagy szükség volt, mivel a klinika nem csak az oda utalt gyermekek gyógyítását végzi, rendszeresen ügyeletet ad, ami azt jelenti, hogy egy-egy Adó 1%-ból újította fel a Daganatos.hu Alapítvány a sebészetetsúlyos sérülésnél is helyt kell állniuk – a tervezett beavatkozások mellett. A gyermekkórház sebészetén egyre gyakoribb a fontos, olykor pedig életmentő operációk száma, ezzel párhuzamosan a helyigény is megnőtt. 
A Daganatos.hu Alapítvány által nyújtott támogatás nagy segítség volt a kórháznak. A teljes átalakítás egy igen példás összefogás eredménye.

A Daganatos.hu Alapítvány mellett másik két civil szervezet is milliókkal támogatta a fejlesztéseket. A Gyermekmentő Alapítvány a kezelő és az új konyha kialakítását finanszírozta, a Gyermekkor Alapítvány pedig a többi forrást biztosította.Visszalépés